Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat în Dubai, la 4,1 km de The Walk at JBR, SO Uptown Dubai oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un restaurant și un bar. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 5 stele are vedere la oraș, iar oaspeții se pot bucura de acces la o terasă la soare. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, serviciu de concierge și schimb valutar.
Facilitati Camere

Toate camerele de la hotel sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu un aparat de cafea, iar unele camere selectate au, de asemenea, o chicinetă cu cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. La SO Uptown Dubai, fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 25 km de SO Uptown Dubai. The Montgomery, Dubai se află la 5,8 km de cazare, iar templul Gurunanak Darbar Sikh se află la 6,6 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un restaurant și un bar. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 5 stele are vedere la oraș, iar oaspeții se pot bucura de acces la o terasă la soare. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, serviciu de concierge și schimb valutar.

Harta