Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hilton Dubai Al Habtoor City se află în cartierul Sheikh Zayed Road din Dubai, la 2,5 km de Burj Khalifa, și oferă o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului și o terasă. Hotelul are acces direct la teatrul acvatic La Perle by Dragone, primul spectacol permanent al regiunii, inspirat de spiritul Dubaiului.
Facilitati Camere

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele unități au zonă de relaxare, unde puteți să vă destindeți după o zi plină. Camerele au aparat de cafea. De asemenea, acestea au baie privată cu cadă, bideu și articole de toaletă gratuite.

Facilitati Hotel

Hotelul are recepție deschisă nonstop, centru de afaceri, salon de coafură și magazin de cadouri. De asemenea, acesta are centru spa, saună şi un bar, unde puteţi savura băuturi. Conexiunea WiFi și parcarea privată sunt gratuite.

Localizare

Hilton Dubai Al Habtoor City este la 2,6 km de Fântâna din Dubai și la 2,7 km de Galleria Shopping Mall. Aeroportul Internațional Dubai este la 13 km. Hotelul oferă serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la diverse plaje și Dubai Mall.

Harta